top of page

POVRAT

REKLAMACIJE

ZAMJENA ARTIKLA

Postupak zamjene je jednostavan. Artikle možete zamijeniti u roku od 14 dana od dana preuzimanja. Artikl zapakirajte i pošaljite na našu adresu. Paketu priložite ispunjen obrazac za povrat proizvoda i fotokopiju računa. Važno je na obrazac pored svojih podataka upisati i artikl koji želite. Traženi artikl biti će poslan u najkraćem mogućem roku. Artikl odnosno artikle koje vraćate moraju biti neoštećeni, zapakirani u originalnu ambalažu, u istoj veličini i nenošeni. Trošak povrata snosi pošiljatelj. Pošiljke s otkupninom ne preuzimamo. 

 

POVRAT ARTIKLA

U roku od 14 dana od preuzimanja artikla imate pravo otkazati narudžbu bez navođenja razloga (NN 41/14, Članak 72. Zakona o zaštiti potrošača). Paketu priložite ispunjen obrazac za povrat proizvoda,obrazac za jednostrani raskid ugovora  i fotokopiju računa. Potrebno je na obrazac upisati e-mail s kojim ste registrirani na PayPal na koji će, u roku od 5 radnih dana, biti uplaćen povrat novca. Ukoliko nemate registraciju na PayPal-u, molimo upišite IBAN i ime i prezime vlasnika IBAN-a. Trošak povrata snosi pošiljatelj. Pošiljke s otkupninom ne preuzimamo. 

 

REKLAMACIJA 

U slučaju reklamacije artikli se vraćaju u originalnoj ambalaži uz obavezno prilaganje ispunjenog obrasca za povrat proizvoda, u kojem se opisuje oštećenje uočeno na artiklu. Također prilaže i fotokopija računa. Reklamirani artikal biti će predan u reklamacijski odjel koji ocjenjuje opravdanost reklamacije. O riješenju reklamacije biti ćete obaviješteni u roku od 8 dana od primitka reklamacije. Gala, obrt za usluge i trgovinu ne odgovara za oštećenja nastala prilikom nepravilne uporabe ili neodržavanja artikla, te mehaničkog oštećenja artikla.

 

Prilikom povrata, zamjene ili reklamacije artikla ne zaboravite priložiti obrazac i fotokopiju računa.

 

Artikli se vraćaju na adresu:

Gala, obrt za usluge i trgovinu

Slavenskog 1 (SC Prečko 1. kat),

10 000 Zagreb

Hrvatska

Sve pošiljke koje nemaju potpunu dokumentaciju - bit će automatski vraćene kupcu i to na njegov račun!

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na e-mail: budi.gala@gmail.com ili na telefonski broj: +385 91 166 2608

ili

izradite BRZI ONLINE POVRAT klikom na gumb.

bottom of page