top of page

PRIVATNOST

I

SIGURNOST

IZJAVA O SIGURNOSTI, PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA I NJIHOVOM KORIŠTENJU
Ova Pravila privatnosti opisuju kako se vaši osobni podaci prikupljaju, koriste i dijele kada posjetite ili izvršite kupnju na www.dressesbygala.com ("web-lokacija").

OSOBNE INFORMACIJE KOJE PRIKUPLJAMO

Kada posjetite web-lokaciju, automatski prikupljamo određene informacije o vašem uređaju, uključujući informacije o vašem web-pregledniku, IP adresi, vremenskoj zoni i nekim kolačićima koji su instalirani na vašem uređaju. Osim toga, dok pregledavate web-lokaciju, prikupljamo informacije o pojedinačnim web-stranicama ili proizvodima koje vidite, koje web-stranice ili pojmove za pretraživanje upućujete na web-lokaciju te informacije o načinu na koji komuniciraju s web-lokacijom. Te automatski prikupljene informacije nazivamo "Informacije o uređaju".

Informacije o uređaju prikupljamo pomoću sljedećih tehnologija:

   - “Kolačići” su podatkovne datoteke koje se nalaze na vašem uređaju ili računalu i često uključuju anonimni jedinstveni identifikator. Za više informacija o kolačićima i kako onemogućiti kolačiće posjetite http://www.allaboutcookies.org.
   - "Dnevničke datoteke" prate akcije koje se događaju na web-lokaciji i prikupljaju podatke, uključujući vašu IP adresu, vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga, referentne / izlazne stranice i oznake datuma / vremena.
   - "Web beacons", "tagovi" i "pikseli" su elektroničke datoteke koje se koriste za bilježenje podataka o načinu pregledavanja web-mjesta.

Osim toga, prilikom kupnje ili pokušaja kupnje putem web-lokacije, prikupljamo određene podatke od vas, uključujući vaše ime, adresu za naplatu, adresu za isporuku, podatke o plaćanju (uključujući brojeve kreditnih kartica), adresu e-pošte i telefonski broj. Te informacije nazivamo "Informacije o narudžbi".


Kada govorimo o “Osobnim informacijama” u ovom Pravilniku o privatnosti, govorimo o informacijama o uređaju i informacijama o narudžbi.

KAKO KORISTIMO VAŠE OSOBNE INFORMACIJE?

Informacije o narudžbama koje prikupljamo općenito koristimo za ispunjavanje narudžbi poslanih putem web-lokacije (uključujući obradu podataka o plaćanju, organiziranje slanja i dostavu računa i / ili potvrda narudžbe). Osim toga, ove informacije o narudžbi koristimo za:
Komunikaciju s vama;
Pregledavanje naših narudžbi za potencijalni rizik ili prijevaru;
U skladu s postavkama koje ste podijelili s nama, pružanje informacija vama ili oglašavanje koje se odnosi na naše proizvode ili usluge.

Koristimo podatke o uređaju koje prikupljamo kako bi nam pomogli u otkrivanju potencijalnih rizika i prijevare (osobito vaše IP adrese), te općenito radi poboljšanja i optimizacije naše web-lokacije (na primjer, generiranjem analitike o tome kako naši korisnici pregledavaju i komuniciraju te da bi procijenili uspjeh naših marketinških i reklamnih kampanja).

PODJELA VAŠIH OSOBNIH INFORMACIJA

Vaše osobne podatke dijelimo s trećim osobama kako bismo nam pomogli u korištenju vaših osobnih podataka, kao što je gore opisano. Na primjer, koristimo wix da pokrenemo našu online trgovinu - više o tome kako Wix koristi vaše podatke, možete pročitati na www.wix.com Također koristimo Google Analytics u svrhu boljeg razumijevanja kako naši korisnici koriste web-lokaciju - više o tome kako Google koristi vaše osobne podatke, možete pročitati ovdje: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Google Analytics možete i isključiti ovdje: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Naposljetku, također možemo podijeliti vaše osobne podatke kako bi bili u skladu s važećim zakonima i propisima, odgovorili na sudski poziv, nalog za pretragu ili drugi zakonski zahtjev za informacijama koje primamo ili na neki drugi način zaštitili naša prava.

CILJANO OGLAŠAVANJE
Kao što je gore opisano, koristimo vaše osobne podatke kako bismo vam pružili ciljane oglase ili marketinške komunikacije za koje vjerujemo da bi vas mogle zanimati. Za više informacija o tome kako funkcionira ciljano oglašavanje možete posjetiti obrazovnu stranicu inicijative Network Advertising Initiative ("NAI") na adresi http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Možete isključiti ciljano oglašavanje putem:

   FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
   GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous

Osim toga, neke od tih usluga možete isključiti ako posjetite portal Digital Advertising Alliance na: http://optout.aboutads.info/.

NE PRATI
Napominjemo da ne mijenjamo praksu prikupljanja i korištenja podataka naše web-lokacije kada u pregledniku vidimo signal "Ne prati".

VAŠA PRAVA
Ako ste stanovnik Europe, imate pravo pristupiti osobnim podacima koje imamo o vama i tražiti da se vaši osobni podaci ispravljaju, ažuriraju ili brišu. Ako želite ostvariti to pravo, kontaktirajte nas putem dolje navedenih podataka za kontakt.

Osim toga, ako ste stanovnik Europe, napominjemo da obrađujemo vaše podatke kako bismo ispunili ugovore koje bismo mogli imati s vama (na primjer, ako naručite putem web-lokacije), ili na drugi način slijediti gore navedene legitimne poslovne interese. Osim toga, imajte na umu da će se vaši podaci prenijeti izvan Europe, uključujući Kanadu i Sjedinjene Države.

ZADRŽAVANJE PODATAKA
Kada naručujete putem web-lokacije, zadržat ćemo vaše informacije o narudžbi za naše zapise, osim ako i prije nego što od nas zatražite da izbrišemo te informacije.


PROMJENE
S vremena na vrijeme možemo ažurirati ovu politiku privatnosti kako bismo odrazili, primjerice, promjene u našoj praksi ili iz drugih operativnih, pravnih ili regulatornih razloga.

KONTAKTIRAJTE NAS
Za više informacija o našoj praksi glede privatnosti, ako imate pitanja ili želite podnijeti žalbu, kontaktirajte nas putem e-maila na ibudi.gala@gmail.com ili poštom pomoću dolje navedenih podataka:
Gala, obrt za usluge i trgovinu
Slavenskog ulica 1, Zagreb, 10000, Hrvatska

bottom of page